Sys Bjerres nye single ‘Monogame Dyr’

Sys Bjerre er på gaden med sin nye single ‘Monogame Dyr’ den første single fra den smukke sangerindes kommende album som udkommer i efteråret 2015.

image

Køb på Itunes


Indspilning

Land: Danmark År: 2015

Udgivelse

Single: Monogame dyr Pladeselskab: Aem Records År: 2015

Medvirkende

Sang: Sys Bjerre Guitarer: Jakob Birch Sørensen Diverse instrumenter: Thorbjørn Nyander Poulsen Carsten Skov

Produktion

Producer: Sys Bjerre, Carsten Skov, Thorbjørn Nyander Poulsen

Ophav

Komponist: Sys Bjerre, Tekst/forfatter: Sys Bjerre

Køb på Itunes

Sangen er allerede vel spillet på flere af landets lokalradioer og vil helt sikker blive et sommer hit!

Citat – Promote It København

Sig hej til smukke Sys Bjerre. Hun er fantastisk og vi er vilde med hende. Hos Promote it er vi så heldige, at vi nu får fornøjelsen af at lave PR for hende. Første single fra det kommende album udkommer den 15. maj, hvor Sys kan fejre sin 30-års fødselsdag. Singlen hedder ”Monogame Dyr” og du skal glæde dig til at høre den, for det er et rigtig sommerhit, der handler om kærlighed.
Historierne om oddere som holder i hånden, når de sover, for at de ikke skal glide fra hinanden og om hummere som kan blive ældre end mennesker og som lever i monogame forhold hele livet, har de fleste af os hørt om. De historier er smukke og søde at tænke på. Om de er rigtige betyder knapt så meget. Pote i pote og klo i klo hele livet … Men hvad hvis man som menneske elsker sin kæreste og er fan af evig troskab-konceptet, men bare hader at holde i hånden? Det synger Sys om på ”Monogame Dyr”.

 

Følg eller like os: