Sys Bjerre – Forårstour 2016

Sys Bjerre tourplan 2016 (ændringer kan forekomme)

image

Her optræder Sys Bjerre live 2016

4. Marts, Dagmar Bio – Sdr. Felding (Biletter Her)

5. Marts, Kulturcenter Jammerbugt (Biletter Her)

11. Marts, Fermaten Herning (Billetter Her)

1 . April, Rampelys Silkeborg (Billetter Her)

2. April, Skive Theater

7. April, Folkets Hus Struer

8. April, Lystrup Musikforening

9. April, Dexter Odense

14. April, Beghuset Dragør

20 Maj, Sidesporet Holbæk

 

1 thought on “Sys Bjerre – Forårstour 2016

 1. TOM KRISTOFFERSEN

  Kære Sys Bjerre!

  Jeg er utrolig imponeret over dine sange. Og du synger godt. Dine versioner af de sange, som du fortolkede i Toppen af poppen var fantastiske. Jeg kan godt forstå, at de andre var meget stolte af dig.
  Jeg fik gåsehud på mine arme, da du lavede din egen version af Søs Fengers. Du er
  Så flot var det. Og jeg vil ønske for både dig og Søs Fenger, at I har kontakt med hinanden. Og at I mødes engang i mellem, og drikker kaffe eller spiser middag sammen. Ja eller synger sammen. For I kan uden tvivl blive rigtig gode veninder. Hvis I da ikke allerede for længst er blevet det. Hvis I optrådte til koncerter, vil I uden tvivl få klapsalver af publikum. Og det er uden tvivl om I optræder sammen eller hver for sig.
  Jeg vil blive utrolig glad, hvis I begge to løbet af 2016 giver koncert i Ringsted Kongrescenter.
  Og hvis jeg hilste på jer begge to, hvis I kom gående på Strøget i København. Så havde jeg spurgt jer begge om jeg måtte tage nogen billeder af jer begge to, hvor I står ved siden af hinanden.
  Du er et stort sangtalent Sys, det er helt sikkert. Og det er jeg sikker på Søs Fenger og de andre, som medvirkede sammen med jer i Toppen af poppen også synes.
  Du må gerne besvare min mail.

  Venlig hilsen
  Tom Kristoffersen

Skriv et svar