Duks

Kærlighedsbandet Duks

 

Bandet Duks består af disse flotte mennesker:
Sys Bjerre: Front vokal
Mads Reinhold: Guitar
Adam Winberg: Trommer
Jakob Birch: Guitar

2017 deltog Duks i DR’s Karriere Kanonen.

DUKS gav deres første koncert på SPOT festival i Aarhus, d.6 maj 2017. Det var efter denne koncert, at Duks blev udvalgt som finalist i Karriere Kanonen til at spille d. 8 august 2017 på SMUK festivalen, hvor Duksene desværre ikke blev en af vinderne.


Duks sangteksterne:

Alt forladt

Du er svær

Landevejen


Duks på Youtube:

Alt forladt

Du er svær

Landevejen

Kærlighedsbandet DUKSkærligheds bandet DUKS

DUKS på smukfestival 2017
Duks på SMUK festival 2017
Duks på SPOT festival 2017

DUKS

Foto: Lasse Lagoni – Duks på SMUK festival 2017
DUKS på SMUK festival 2017
Foto: Lasse Lagoni – Duks på SMUK festival 2017
Foto: Lasse Lagoni – Duks på SMUK festival 2017
Foto: Lasse Lagoni – Duks på SMUK festival 2017

Helt anderlededes naivt og charmerende var Duks (billedet). Med Sys Bjerre i front for et regulært band, lød de helt flyveklar og til P4. Hun er supersød på en scene, og det er svært ikke at elske hende. Vi fik også en lille tale om at være mindre jeg-fikserede, og mere vi. Det var deres anden koncert nogensinde, men helt sikkert noget, vi kommer til at høre mere til. Både Duks og Ponti var i høj grad bandbåret og mindre afhængig af frontfiguren.

Citat: Hansen Hansen/Gaffa


Jakob, Adam, Sys og Mads kalder sig Duks og de deltager i Karrierekanonen. Èt af navnene har man set før, det er nemlig Sys Bjerre på frontvokal. Stilen er lagt lidt om fra den gamle poppede Sys Bjerre til et mere rock´et udtryk, hvor bandet hjælper godt med på trommer og guitar. Det er bandets anden koncert som denne konstellation, også derfor vi ikke kender så meget til deres sange. Men heldigvis er enkelte lagt op på Karrierekanonens artist-side, hvor bl.a. Landevejen, Alt Forladt og Du er Svær ligger. De første 2 sange på setlisten var en smule forplumrende, da man som publikum først lige skulle skelne Sys Bjerre fra Duks, men efter en noget rørende takketale fra Sys og mottoet ”… Der skal mere vi, end jeg, i verdenen”, faldt alt på plads og koncerten kunne nydes som den var. En ny vinkel og en ny måde at opleve og præsentere det Sys´ske univers for publikum. Hvilket gav pote.

Citat: Brian V. Hansen, Musikblogger.dk