Perleplader


Sys laver perleplader, jamen der passer. Hun begyndte med denne beskæftigelse på et tidspunkt hvor hun var på røven og manglede en billig julegave, senere har det udviklet sig til en hobby. Pladen her under er til Sys’ veninde Vanessa.

PerlepladePerleplade med perler så små at de skal snuppes med en pincet.


Sys Bjerre, 2017

At Sys er kunstnerisk ser man tydeligt på denne installation. En halvvissen clementin snemand, som med et lidt forlegent blik nærmest undskylder sin forfaldne fremtoning. En speciel konserveringsmetode gør at clementinene holder og ikke gå i yderligere forfald.

Sys Bjerre fremviste sine clementin værker ved en privat fernisering efteråret 2014 i Aalborg tårnet. Der blev vist stor interesse for den unge kunstners arbejde og flere af værkerne blev afsat til bla. Aalborg kommune samt til det lokale kunstmuseum ‘Kunsten’. Arhh ok, det sidste var ikke helt sandt…

clemtin kunstClementin kunst “Forlegen Snemand”


image“The missing lynx” et finurligt eksempel på Sys’ tegne skills.


At bygge LEGO og drikke champagne med vennerne! jamen hvorfor ikke bare komme i gang. På billedet herunder ses et lille udsnit af Sys’ LEGO samling. Sys holder så meget af at være sammen med vennerne uden at det skal være foran fjernsynet, så derfor er “hyg og byg” et af de faste punkter på menuen.

LegoSenest har Sys fået Belville LEGO hvor der også indgår heste, Sys er gammel hestepige (altså ikke at Sys hverken er gammel eller en hest… både Sys og heste er søde)

hestepysseren“Heste-pysseren”

Mere Sys Bjerre kunst
Sys Bjerre kunst